Технології захисту літо- та гідросфери : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт - Мацак, А. О.; Максимова, Н. М.; Таврель, М. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні рекомендації містять тематику, завдання до лабораторної роботи, критерії оцінювання, містять питання до самоконтролю.