Комп'ютерна техніка, алгоритмізація та програмування : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Мірошниченко, В. І.; Мірошніченко, С. О.; Полупан, В. Г. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
У методичних рекомендаціях наведено тематику індивідуальних завдань, методичні пояснення щодо порядку та приклади їх виконання, критерії оцінювання, вимоги до оформлення звітів, питання для самоперевірки тощо. Рекомендовано для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг механічного обладнання та систем», спеціальність 131 Прикладна механіка.