Управління роботами та спеціальними робототехнічними системами : методичні рекомендації до виконання практичних робіт - Голотюк, М. В.; Налобіна, О. О.; Бундза, О. З. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних рекомендаціях наведено пояснення та поради щодо порядку виконання практичних занять, вимоги до оформлення, критерії оцінювання, перелік рекомендованої літератури.