Системи технологій у базових галузях економіки : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Пашинська, О. Г. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
У методичних рекомендаціях наведено поради і методичні підходи до виконання індивідуальних завдань першого та другого змістових модулей з дисципліни «Системи технологій у базових галузях економіки», вимоги до оформлення, подання та оцінювання результатів виконання індивідуальних завдань. Матеріал навчального посібника має на меті підвищити якість виконання роботи, виробити навички розв’язання задач. Рекомендовано для студентів економічних та управлінських спеціальностей усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальні завдання; економіка; технологічні процеси