Контроль якості продуктів при збагаченні корисних копалин : силабус - Кушнірук, Н. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Ця дисципліна допоможе здобувачам освоїти методи контролю якості, необхідні для забезпечення високої якості продуктів під час збагачення корисних копалин. Засвоєні знання дозволять майбутнім фахівцям виявляти недоліки та удосконалювати технологічні процеси з метою досягнення оптимальної якості продукції та ефективності виробництва. Крім того, вивчення даної дисципліни сприятиме формуванню навичок роботи з аналітичними інструментами та застосуванню сучасних технологій контролю в промислових умовах.