Методичні рекомендації до виконання індивідуального завдання «Оптимізація маршрутизації у комп’ютерній мережі» з дисципліни «Моделювання систем» - Кайдан, Н. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки містять відомості щодо формування кейсу задач та критеріїв оцінювання індивідуального завдання, приклади їх розв’язання з наведенням основних формул, етапів розв’язання та геометричної ілюстрації в обсязі, необхідному для виконання індивідуального завдання. Матеріал навчального посібника має на меті підвищити якість виконання роботи, виробити навички розв’язання задач прикладного спрямування, в тому числі з використанням системи комп’ютерної математики Maple. Рекомендовано для студентів комп’ютерних спеціальностей усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальні завдання; вимоги оформлення; маршрутизація; моделювання систем; Maple