Аналіз досвіду впровадження інструментів підвищення адаптивності кар’єру як виробничої системи в умовах ТОВ "ЄРИСТІВСЬКИЙ ГЗК" - Григор’єв, Ю. І.; Швець, Є. М.; Морванюк, М. О. (Криворізький національний університет, 2023)
Видобуток залізної руди є одним зі стратегічних напрямків розвитку вітчизняної економіки. В 2008 році було розпочато будівництво Єристівського кар’єру по видобутку залізної руди. Це робить його одним з найбільш сучасних кар’єрів України і дозволяє на етапі проектування і будівництва закладати високопродуктивну та ефективну техніку і технології.
Keywords: кар’єр; залізна руда; видобуток