Робоча програма навчальної дисципліни "Надрокористування при розробці родовищ корисних копалин" - Орлінська, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Особливістю викладання курсу є комплексний підхід до розгляду родовищ корисних копалин як геолого-економічних, юридично-правових, соціально-політичних та екологічних об’єктів, огляд систем управління ресурсами корисних копалин з метою задоволення потреб суспільства. В рамках дисципліни передбачене залучення фахівців «Метінвест Холдингу» для огляду існуючого законодавства України в надрокористуванні.