Набір практичних навичок, притаманних лідерам: приховані змісти «Снігової королеви» - Чеберячко, С. І. (ТОВ «МЕДІА ГРУПП», 2025)
В казці «Снігова королева» закладено глибокий сенс, що чітко дає зрозуміти, як можна досягти результату в будь-якій сфері діяльності, особливо під час взаємодії між людьми, яка є основою культури безпеки праці. Коли потрібно досягти виконання вимог безпеки праці, пояснити працівникам необхідність дотримання інструкцій безпечного виконання роботи, тренінги та навчання будуть результативними тільки у випадку, якщо до знань та вмінь тренера, коуча чи викладача додається «гаряче серце». Тоді все спрацьовує!