Робоча програма ознайомчої та слюсарно-механічної практики здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр для студентів спеціальності G16 Гірництво та нафтогазові технології ОПП «Підземна розробка корисних копалин» - Молокова, С. В.; Сахно, С. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Програма ознайомчої та слюсарно-механічної практики призначена для студентів, що здобувають освіту на рівні фахової передвищої освіти і містить вимоги щодо організації практики, контролю та підбиття підсумків практики, а саме вимоги до оформлення звіту про проходження практики та щоденника (робочого зошита) практики, критерії оцінювання результатів проходження практики, зразок титульної сторінки.