Програми і проєкти підвищення операційної ефективності бізнесу : навчально-практичний посібник з управління проєктами бізнесу у програмному середовищі Microsoft Project - Латишева, О. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
Навчально-практичний посібник присвячений сучасним підходам управління проєктами та програмами з використанням платформи Microsoft Project. Цей посібник поєднує теоретичні основи з практичними завданнями планування ресурсів, бюджету та термінів проєктів, відстеження ходу їх виконання в середовищі Microsoft Project, що сприяє ефективному засвоєнню матеріалу з автоматизованого управління проєктами. Посібник стане у пригоді здобувачам вищої освіти різних спеціальностей, аспірантам, викладачам та фахівцям різних сфер діяльності, зацікавленим у глибокому вивченні принципів проєктного управління і у практичної підготовці реальних проєктних ініціатив.