Наукові основи поєднання процесів лиття і прокатки : силабус - Малій, Х. В.; Синегін, Є. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Особливість курсу полягає у вдалому поєднанні лекційного матеріалу з семінарськими заняттями, на яких студентами обговорюються останні досягнення у технологіях розливання сталі на ливарно-прокатних агрегатах висвітлені у світових та вітчизняних науково-технічних виданнях, матеріалах конференцій і патентах.