Робоча програма навчальної дисципліни «Математика для комп'ютерних наук та програмування» - Грудкіна, Н. С.; Кайдан, Н. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Особливістю курсу є фокус на прикладну направленість математичної підготовки із використанням комп’ютерно-інформаційних технологій та пакетів математичних прикладних програм для глибокого розуміння та критичного осмислення теорій, принципів, методів і понять у сфері професійної діяльності.