Розробка родовищ у складних гірничо-геологічних умовах : методичні рекомендації до виконання індивідуальних розрахунково-графічних завдань - Козій, Є. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
У методичних рекомендаціях наведено пояснення та поради щодо порядку виконання індивідуальних розрахунково-графічних завдань №1 та №2, вимоги до оформлення, критерії оцінювання, перелік рекомендованої літератури.