Електроніка та мікропроцесорна техніка : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Сокол, С. П.; Койфман, О. О. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки включають стислі теоретичні відомості, методичні поради та рекомендації щодо порядку виконання практичних робіт з дисципліни «Електроніка та мікропроцесорна техніка», приклади, критерії оцінювання звітів з практичних робіт.
Keywords: методичні вказівки