АСУ тракту мілклго та середнього подрібнення залізної руди - Узлов, Ю. В.; Сімкін, О. І. (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, 2024)
Залізна руда є невід’ємною складовою сучасної промисловості та основною сировиною для металургійної промисловості. Процес обробки руди є складним та трудомістким, вимагає точного контролю та управління на кожному етапі. Крім того, сучасні вимоги до ефективності, якості та безпеки виробництва вимагають використовувати сучасні технології, включаючи автоматизовані системи управління технологічними процесами.