Аналіз похибок маркшейдерських вимірювань - Назаренко, В. О.; Бруй, Г. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
В навчальному посібнику наведені загальні уявлення про вимірювання і їх точність, види вимірювань і їх похибки, розглянуті джерела виникнення похибок маркшейдерських кутових та лінійних вимірювань у полігонометричних і нівелірних ходах і способи їх розрахунку залежно від методики вимірювань. Для студентів за напрямом підготовки 184 Гірництво.