Теплові процеси доменного виробництва : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Бойко, М. М.; Ягольник, М. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
У методичних рекомендаціях наведено умови, поради і методичні підходи до виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Теплові процеси доменного виробництва», вимоги до оформлення, подання на оцінювання і захист результатів виконання індивідуального завдання, критерії його оцінювання.