Програма практики з комп'ютерного конструювання мехатронних систем для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем спеціальностей 131 Прикладна механіка ОПП «Комп’ютерне конструювання мехатронних систем» - Цимбал, Б. М.; Кулік, Т. О.; Доброносов, Ю. К.; Мірошниченко, В. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Програма практики з комп'ютерного конструювання мехатронних систем для здобувачів вищої освіти, що здобувають освіту на другому(магістерському) рівні освіти, і містить вимоги щодо організації практики, контролю та підбиття підсумків практики, а саме вимоги до оформлення звіту про проходження практики та щоденника (робочого зошита) практики, критерії оцінювання результатів проходження практики, зразок титульної сторінки, список використаних джерел.