До проблеми вивчення української лексикографії у вищій школі - Дворянкін, В. О.; Dvoriankin, V. O. (Baltija Publishing, 2024)
На сучасному етапі важливим залишається вміння здобувачів вищої освіти як філологічного, так і нефілологічного напрямів підготовки якісно користуватися лексикографічними працями, зокрема під час студіювання культури української мови, яке здійснюють у процесі опанування різних дисциплін залежно від спеціальностей («Сучасна українська літературна мова», «Стилістика і культура мови», «Академічне письмо», «Українська мова професійного спрямування», «Ділова та наукова українська мова» тощо).
Addressing the problem of studying ukrainian lexicography in higher school