Промислова безпека в гірництві : силабус - Богомаз, О. П. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Метою вивчення курсу є формування у здобувачів системного уявлення про сучасні підходи до забезпечення промислової безпеки на гірничих підприємствах, оволодіння знаннями про правові, організаційні, технічні та технологічні аспекти запобігання аваріям і мінімізації виробничих ризиків.