Продуктивність використання MS Excel : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Костенко, І. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних рекомендаціях наведено поради і методичні підходи до виконання двох індивідуальних завдань з дисципліни «Продуктивність використання MS Excel», вимоги до оформлення, подання та оцінювання результатів виконання індивідуальних завдань. Перше завдання присвячене аналізу бізнес-даних онлайн-магазину з використанням базових інструментів Excel, включаючи обробку даних, застосування функцій, створення зведених таблиць та побудову діаграм. Друге завдання охоплює комплексний аналіз діяльності підприємства роздрібної торгівлі із застосуванням інструментів статистичного аналізу, методів оптимізації, сценарного моделювання та автоматизації через макроси. У виданні детально описано мету, завдання, порядок виконання робіт, вимоги до оформлення результатів та критерії оцінювання. Методичні рекомендації містують повний комплект вихідних даних за варіантами, що визначаються прізвищем студента, загальні рекомендації щодо подачі робіт на платформі Moodle, включаючи вимоги до структури файлів та процедуру презентації. Видання буде корисним для студентів економічних, управлінських, технічних та інших спеціальностей, де аналіз даних є невід'ємною частиною професійної діяльності.