Робоча програма навчальної дисципліни «Управління конкурентоспроможністю» - Харченко, О. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Курс інтегрує знання з економіки, менеджменту, маркетингу, стратегічного управління та міжнародного бізнесу. Він формує компетентності, необхідні для розробки ефективних стратегій розвитку підприємств та галузей, прийняття рішень у сфері конкурентної політики, аналізу конкурентного середовища та впровадження сучасних підходів до забезпечення стійких конкурентних позицій. Дисципліна є вибірковою та рекомендована для тих, хто прагне глибше зрозуміти механізми конкурентної боротьби у глобальному бізнес-середовищі.