Робоча програма навчальної дисципліни «Управління результативністю персоналу (Employee Performance Management)» - Середа, Г. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Дисципліна «Управління результативністю персоналу (Employee Performance Management» спрямована на формування у здобувачів комплексу спеціалізованих (фахових) компетентностей з управління результативністю персоналу (Performance Management) для успішного виявлення та розв’язання складних задач і проблем у сфері управління модернізацією металургії, результативної професійної діяльності.