Дослідження у проєктах підвищення операційної ефективності : силабус - Рекова, Н. Ю. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Особливість курсу полягає в його спрямованості на проблематику наукових досліджень у професійній галузі та у групі МЕТІНВЕСТ, набуття навичок оцінки доцільності пропозицій з підвищення операційної ефективності, прогнозування ефективності інвестиційних проєктів, складання грантових заявок та багато іншого.