Екологічні аспекти операційної діяльності : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань (для здобувачів вищої освіти, що вивчають «Екологічні аспекти операційної діяльності» як дисципліну вільного вибору усіх форм навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти) - Максимова, Н. М. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні рекомендації включають тематику індивідуальних завдань, методичні пояснення щодо порядку їх виконання.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; екологічний аудит