Теорія електроприводу : силабус - Хілов, В. С. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Теорія електроприводу – це вибіркова дисципліна професійного ядра освітньої програми «Інжиніринг електропостачання та електромеханічних систем у металургії та гірництві» опанування якої забезпечує набуття здобувачами базових професійних знань для вирішення практичних задач у процесі інженерної діяльності.