Робоча програма тренінгу "Стратегічна сесія "Управління професійним розвитком через освіту" - Поважний, О. С.; Рекова, Н. Ю.; Мойсеєнко, К. Є.; Ровенська, В. В.; Володченкова, Н. В.; Шевченко, Н. Ю.; Грибков, Е. П.; Держевецька, М. А.; Рухлов, А. В.; Койфман, О. О.; Левченко, К. А.; Малій, Х. В.; et al. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Результативне здобуття освіти і свідоме планування подальшої професійної кар’єри визначаються значною кількістю передумов та чинників. З одного боку, важливо розуміти правила гри того середовища, в якому реалізується освітній процес, формування індивідуальної освітньої траєкторії. З іншого боку, магістерський рівень освіти потребує обдуманого підходу до організації власної освіти, усвідомлення бажаних результатів навчання та наукової діяльності тощо. На допомогу самоменеджменту студента у відношенні цих чинників спрямовано навчальний тренінг «Стратегічна сесія «Управління професійним розвитком через освіту».
Keywords: професійна кар’єра; формування освітньої траєкторії; освіта; навчання; професійний розвиток