Розробка систем інтелектуального управління - Сімкін, О. І.; Койфман, О. О.; Мірошниченко, В. І. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні вказівки включають тематику індивідуальних завдань, методичні пояснення щодо порядку їх виконання, критерії оцінювання виконаного індивідуального завдання, вимоги до його оформлення, включаючи зразок титульної сторінки. Рекомендовано для студентів спеціальності 151 Автоматизація та комп‘ютерно-інтегровані технології.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; автоматизація; комп‘ютерно-інтегровані технології