Безпека праці та виробничих процесів : методичні рекомендації до виконання курсового проєкту - Володченкова, Н. В.; Майстренко, В. В.; Кружилко, О. Є.; Чеберячко, Ю. І.; Чеберячко, С. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні рекомендації до виконання курсового проєкту містять роз’яснення, загальні положення та особливості розрахунків, цілі, тематику, загальні вимоги до змісту та оформлення роботи, розділ, присвячений питанням дотримання академічної доброчесності, критерії оцінювання виконаної роботи; список рекомендованої літератури, бланки завдання, титульного листа. Рекомендовані для здобувачів спеціальності 263 Цивільна безпека за освітньо-професійною програмою «Безпека праці та виробничих процесів» усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.