Робоча програма з дисципліни "Дослідження корисних копалин на збагачуваність" - Левченко, К. А.; Младецький, І. К. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Особливістю курсу є узагальнення при максимальному абстрагуванні від багатьох конкретних деталей, що дозволяє скласти загальну схему збагачення будь-якої руди, і навіть сформулювати деякі принципи побудови схем збагачення. Певний схематизм узагальнень, принципів, висновків тощо, спрямований на створення цілісної картини дослідження руд на збагачуваність.
Keywords: корисні копалини; збагачення корисних копалин; схеми збагачення