Концептуальні основи наукового світогляду та методологія наукових досліджень : силабус - Кухар, В. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Курс спрямований на формування системного наукового підходу, що охоплює побудову гіпотез, аналіз закономірностей пізнання і сучасних методів обробки даних. Особливий акцент робиться на методологію досліджень, систему якості та вимірювань технологічних параметрів у металургії, розробки нових технологій для металургійних процесів та обладнання.