Робоча програма навчальної дисципліни «Правове регулювання трудових відносин, безпеки праці та соціального забезпечення працівників» - Князькова, Л. М. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Курс «Правове регулювання трудових відносин, безпеки праці та соціального забезпечення працівників» дозволить зрозуміти основні теоретичні дефініції у галузі трудового права та права соціального забезпечення, зміст нормативних актів, що регулюють трудові відносини та відносини соціального забезпечення, а також набути необхідних практичних навичок у застосуванні законодавства про працю, навчитись використовувати їх у різних життєвих ситуаціях, що вимагають прийняття юридично грамотних рішень, кваліфікованого правозастосування в царині соціально-трудових відносин.