Сучасні технології програмування : силабус - Малигіна, С. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
«Сучасні технології програмування» – навчальна дисципліна, яка дозволяє опанувати і професійно використовувати знання для вирішення практичних задач у процесі інженерної діяльності, що пов’язана з аналізом та проектуванням складних програмних систем на основі методології ООП. Дисципліна є теоретичною і практичною основою сукупності знань та вмінь, що формують профіль спеціаліста в області проектування та розробки програмного забезпечення із використанням сучасних та спеціалізованих мов програмування. В рамках вивчення дисципліни розглянуто сучасні парадигми програмування під час реалізації прикладних завдань в області інформаційних технологій та у майбутній професійній діяльності.