Безпека праці та охорона довкілля : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Накемпій, О. К. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Безпека праці та охорона довкілля» включають інформацію щодо змісту та вихідних даних; містить перелік основної та додаткової літератури, критерії оцінювання індивідуального завдання, вимоги до його оформлення, включаючи зразок титульної сторінки.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальні завдання; вимоги оформлення; безпека праці; охорона довкілля