Перспективи розвитку металургії та позадоменне отримання заліза : силабус - Реков, Ю. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Особливістю курсу є поєднання вивчення теорії механізму відновлення заліза за допомогою газоподібних та твердих відновників й відомостей про перспективні технології процесів твердофазного й рідкофазного відновлення заліза.