Аналіз сучасного стану інформаційних систем підтримки туристичного бізнесу - Ткачук, А. В.; Сагайда, П. І.; Tkachuk, A. V.; Sahaida, P. I. (Baltija Publishing, 2024)
В процесі поточної цифрової трансформації сучасного бізнесу інформаційні технології в туристичній галузі відіграють важливу роль у забезпеченні ефективного управління, поліпшенні обслуговування клієнтів та сприяють розвитку туристичної індустрії. Сучасні інформаційні системи забезпечують можливість ефективного управління операціями, маркетингом і обслуговуванням клієнтів, що має вирішальне значення для успіху туристичних компаній. Оцінка продуктивності інформаційних систем передбачає визначення ключових показників ефективності (KPI), основними серед яких є швидкість обробки замовлень, задоволеність клієнтів, зниження витрат і зростання продажів. Інформаційні системи забезпечують інтеграцію різних функцій компанії, що дозволить підвищити якість обслуговування, забезпечити зручність для клієнтів
Analysis of the current state of tourism business support information systems