Методичні вказівки до виконання та оформлення магістерських випускних робіт для студентів технічних спеціальностей - Пашинський, В. В.; Бойко, І. О.; Пашинська, О. Г. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Містять стислі відомості по змісту й вимоги до оформлення магістерських випускних робіт (дисертацій) за спеціальностю 132 Матеріалознавство. Наведено також зразки оформлення відгуків та рецензій на магістерську випускну роботу.