Вплив диджиталізації на трансформацію сучасного суспільства - Держевецька, М. А. (Донбаська державна машинобудівна академія, 2025)
Диджиталізація є одним із найважливіших процесів, що визначають розвиток сучасного суспільства. Вона охоплює всі сфери людської діяльності – від економіки та виробництва до освіти, медицини й управління. Цифрові технології змінюють способи взаємодії між людьми, оптимізують бізнеспроцеси та формують нові моделі розвитку організацій та держав.