Психологія : методичні вказівки до практичних робіт - Чернякова, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
У методичних рекомендаціях наведено схеми-таблиці для наочного сприймання матеріалу і методичні підходи до виконання практичних робіт, які виконуються в процесі вивчення дисципліни. Матеріал містить короткі теоретичні викладки у формі схем та таблиць за тематикою роботи, завдання для її виконання, порядок оформлення індивідуальних завдань та тестові завдання для підготовки до модульних контрольних робіт.