Робоча програма навчально-ознайомчої практики здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем для студентів спеціальності 184 Гірництво ОПП «Відкрита розробка родовищ» - Сахно, І. Г.; Сахно, С. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Програма навчально-ознайомчої практики призначена для студентів, що здобувають освіту на першому (бакалаврському) рівні освіти і містить вимоги щодо організації практики, контролю та підбиттяпідсумків практики, а саме вимоги до оформлення звіту про проходження практики та щоденника (робочого зошита) практики, критерії оцінювання результатів проходження практики, зразок титульної сторінки.