Диджиталізація металуогійного виробництва : силабус - Сімкін, О. І. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Впровадження цифрових технологій у промисловості і втому числі на металургійних виробництвах дозволяє: підвищити продуктивність праці; покращити якість виробленої продукції; скоротити втрати виробництва; підвищити безпеку на робочому місці; полегшити технічне обслуговування; зменшити вплив людського фактора; знизити собівартість продукції; знизити корупцію.