Англійська мова для гірників : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Бурковська, О. Й. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
У методичних рекомендаціях наведені завдання до виконання практичних робіт процесі вивчення дисципліни.