Інженерні основи металургії та екологія : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Козачина, В. А. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні вказівки містять основні теоретичні відомості, приклади та варіанти для виконання індивідуального завдання з дисципліни «Інженерні основи металургії та екологія». Матеріал методичних вказівок має на меті підвищити якість виконання індивідуальних завдань студентами, підвищити розуміння ними процесів тепло- та масообміну, як фундаменту металургійного виробництва, в основі яких лежать закони гідрогазодинаміки, термодинаміки.