Розробка заходів з підвищення продуктивності екскаваторного та залізничного транспорту в умовах ПРАТ «Інгулецький ГЗК» - Висоцький, В. А.; Vysotskyi, V. A. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Мета роботи - є аналіз існуючих технологій та розробка ефективних заходів для підвищення продуктивності екскаваторного та залізничного транспорту в гірничодобувній промисловості. Об’єкт дослідження – транспортна система колійного розвитку Залізничного Цеху на ПрАТ «Інгулецький ГЗК». Предмет дослідження – є технологічні, організаційні та технічні аспекти підвищення продуктивності екскаваторного та залізничного транспорту в гірничодобувній промисловості.

The aim of the study is to increase the productivity of excavator and railway transport for the transportation of rock mass from the quarry to the dumps. Object of study - transport scheme of road development of the Railway Shop at PJSC ‘Ingulets GOK’ Subject of the study - development of measures to increase the productivity of excavator and railway transport in the conditions of PJSC ‘Ingulets GOK’.
Development of measures to increase the productivity of excavator and railway transport in the conditions of PJSC ‘Ingulets GOK’
Наук. керівник: Каменець В. І., кандидат технічних наук, доцент
Keywords: mining excavator; railway transport; rock mass; open pit; dump; productivity; dump car