Використання системи комп’ютерної математики Maple для розв’язання задач інженерної математики з автоматизованим розрахунком - Грудкіна, Н. С.; Самойленко, Д. О.; Міняйло, Д. О. (ГО «Міжнародний центр наукових досліджень», 2023)
Великим викликом в умовах війни для вітчизняної системи вищої освіти і для учасників навчального процесу стала неможливість реалізації освітнього процесу в класичному офлайн форматі. У зв’язку з цим проблема як організації навчального процесу із забезпечення доступу до навчальних матеріалів, підтримання зворотного зв’язку, так і пошуку сучасних платформ та методичних надбань і педагогічних технологій, стає все більш актуальною у протистоянні викликам воєнного часу.