Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи за міждисциплінарною освітньо-науковою програмою другого (магістерського) рівня вищої освіти «Управління модернізацією металургії» - Грибков, Е. П.; Шкрабак, І. В.; Кухар, В. В.; Шаульська, Л. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки включають пояснення щодо процедури підготовки, виконання і захисту кваліфікаційної роботи, а також рекомендації і вимоги до її змісту та оформлення. Рекомендовано для магістрів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Управління модернізацією металургії» з спеціальностей 073 Менеджмент та 136 Металургія.