Робоча програма навчальної дисципліни «Технології прокату кольорових металів» - Доброносов, Ю. К. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Технології прокату кольорових металів – вибіркова дисципліна, яку пропонується вивчати тим студентам, які пов'язують свою професійну діяльність з прокатним виробництвом. Цей освітній компонент доповнює дисципліни технологічного циклу за технологією прокатки. Спеціалізація навчальної дисципліни полягає в забезпеченні формування у фахівців знань про особливості технологій прокатки легких та важких кольорових металів і сплавів та обладнання для їх реалізації, та практичних навичок з визначення енергосилових параметрів прокатки.