Робоча програма навчальної дисципліни «Будівництво та рециклінг у металургійних проєктах» - Волкова, В. Є. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Будівництво та рециклінг у металургійних проєктах – входить до переліку обов’язкових дисциплін професійного ядра при навчанні за освітньо-науковою програмою «Управління модернізацією металургії» підготовки за другим (мігістерським) рівнем вищої освіти. Дисципліна може бути корисна при виборі її у якості вибіркової для студентів, що пов'язують свою професійну діяльність з металургійним виробництвом. Металургія є стратегічною сферою діяльності промисловості України, яка виробляє сировину для машинобудування, транспортної та будівельної галузей.