Розвиток системи управління промисловим підприємством на прикладі ПРАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» - Рой, С. М.; Roy, S. M. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У роботі проаналізовано сучасні підходи до систем управління та розроблено комплекс заходів для вдосконалення управління на прикладі ПРАТ «ЦГЗК». Обґрунтовано доцільність переходу до гнучкої структури, цифрової трансформації та впровадження KPI-систем. Здійснено аналіз фінансових показників, проведено SWOT-аналіз. Запропоновано систему стратегічного планування.

The thesis analyzes theoretical approaches to enterprise management systems and develops a set of measures to improve management at PJSC "Central GOK". The need for a flexible organizational model, digitalization and implementation of strategic planning based on Balanced Scorecard is substantiated. Financial analysis and SWOT-analysis were conducted. A modernized model of adaptive and efficient management was proposed.

Наук. керівник: Торопченко Н. В., кандидат економічних наук
Development of an Industrial Enterprise Management System: Case Study of PJSC “Central Mining and Processing Plant”
Keywords: управління; підприємство; система; структура; цифровізація; стратегія; KPI; management; enterprise; system; structure; digitalization; strategy